Caută
Close this search box.

Diabolic. Cineva pândeşte pisicile din Galaţi şi le mutilează cu apă clocotită

 

Un nou act de cruzime la Galaţi, de data aceasta împotriva animalelor. În jur de zece pisici au fost mutilate, arse, cel mai probabil, cu apă clocotită sau cu o substanţă chimică. Nu se ştie exact cine a făcut gestul. Unii locatari au văzut animalele rănite, iar pe două dintre ele au reuşit să le ducă la un medic veterinar. Pentru celelalte, care sunt speriate şi se ascund, s-a cerut ajutorul unei Asociaţii de Protecţie a Animalelor.

De o săptămână într-un cartier din Galaţi o persoană necunoscută mutilează pisicile fără stăpân din zonă. O locatară a fost prima care a observat animalele rănite, a prins două dintre ele şi le-a dus la medicul veterinar.

Medicul veterinar care tratează două dintre pisicile mutilate crede că acestea au fost arse cu apă clocotită.

„Pisica prezenta arsuri de gradul I spre II, o leziune destul de extinsă pe o laterală, cu căderea părului şi îngroşarea pieli, roşeaţă, dureri”, a spus medicul veterinar Cornel Gingăraşu.

Pentru că nu toate pisicile au putut fi prinse şi suferă din cauza rănilor netratate s-a apelat la o asociaţie de Protecţie a Animalelor.

„Vom face şi o plângere la poliţie, în condiţiile în care ar exista martori care ar fi văzut cum s-au întâmplat lucrurile”, a spus Corina Grigore, reprezentant al asociaţiei.

Este al treilea caz grav de mutilare a unor animale care a avut loc în Galati în mai puţin de o lună.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri