Caută
Close this search box.

Donald Trump îi reproșează lui Hillary Clinton că participă la renumărarea voturilor de la prezidențiale

Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, și consilierii săi au criticat cu fermitate duminică echipa lui Hillary Clinton pentru intenția de a participa la renumărarea voturilor în statul Wisconsin, relatează AFP.

Într-o nouă serie de mesaje pe Twitter, Donald Trump i-a reamintit lui Hillary Clinton declarațiile făcute de candidată înainte de înfrângere, când l-a îndemnat să respecte rezultatul dacă ea va câștiga.

„Atâta timp și bani vor fi cheltuiți — pentru același rezultat!” în pofida unei noi numărări a voturilor, lansată în Wisconsin la cererea fostei candidate a Verzilor la Casa Albă, Jill Stein, a subliniat omul de afaceri, încheind seria de șapte mesaje pe Twitter cu cuvântul: „Trist”.

„Poporul și-a exprimat opțiunea și alegerile s-au încheiat”, a afirmat el sâmbătă, considerând „ridicolă” inițiativa lui Jill Stein care a depus oficial vineri o cerere pentru renumărarea voturilor la prezidențiale în Wisconsin după ce a strâns mai multe milioane de dolari pentru a-și finanța solicitarea.

Jill Stein intenționează, de asemenea, să ceară renumărarea voturilor în Pennsylvania și Michigan, alte două state extrem de disputate și câștigate de Donald Trump.

FOTO: abcnews.com

Echipa Clinton a anunțat sâmbătă că va participa la renumărarea voturilor în Wisconsin, subliniind în același timp că nu a constatat nereguli.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri