Caută
Close this search box.

Donald Trump l-a numit pe Castro ”dictator brutal”, la câteva ore după anunţul decesului fostului lider

”Fidel Castro este mort!”, este mesajul pe care republicanul Donald Trump l-a postat pe reţeaua de socializare Twitter în momentul în care a aflat despre moartea fostului lider istoric.

Donald Trump a făcut publică însă la câteva ore după simpla sa remarcă postată pe Twitter o altă declaraţie în faţa decesului fostului lider cubanez, Fidel Castro: ”Astăzi, lumea marchează moartea unui dictator brutal care şi-a asuprit propiul popor pentru aproape şase decenii. Moştenirea lui Fidel Castro este una a plutoanelor de execuţie, hoţiei, suferinţei inimaginabile, sărăciei şi negării drepturilor fundamentale ale omului”.

Trump: „Cubanezi trăiesc în sfârşit libertatea pe care o merită pe deplin”

”În timp ce Cuba rămâne un stat totalitar, sper ca ziua de azi să marcheze o depărtare de la ororile îndurate prea mult timp şi spre un viitor în care minunaţii cubanezi trăiesc în sfârşit libertatea pe care o merită pe deplin. Deşi tragediile, morţile şi durerea cauzată de Fidel Castro nu pot fi şterse, Administraţia noastră va face tot ceea ce-i va sta în putinţă pentru a asigura cubanezilor începerea călătoriei spre prosperitate şi libertate”, continuă declaraţia lui Donald Trump, într-un ton mai puţin ostil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri