Caută
Close this search box.

Eddie Murphy, Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito, în sequel-ul “Twins”

 

Actorul de comedie Eddie Murphy îl va juca pe fratele lui Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito în sequel-ul blockbusterului „Twins / Gemenii” din anii ’80, informează revista New Musical Express.

Comedia „Gemenii”, în care memorabilul duo Schwarzenegger şi DeVito joacă improbabilii gemeni separaţi la naştere, a fost lansată în 1988. Filmul a avut un mare succes de box-office şi încasări de 216 milioane de dolari în întreaga lume.

În 2012, Universal a anunţat planurile pentru un sequel al filmului, sub titlul de „Triplets / Tripleţi”. Dar de atunci nu s-a mai discutat despre proiect.

Potrivit dezvăluirilor din presă, Schwarzenegger şi DeVito au semnat deja contractele pentru sequel, iar Eddie Murphy îl va interpreta pe fratele lor înstrăinat.

Regizorul Ivan Reitman a confirmat de curând că filmul „Triplets” se află în lucru. Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă „mină de aur” de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum „Profesorul trăsnit”, „Trading Places” şi „Beverly Hills Cop”.

Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care „Imagine That”, „A Thousand Words” şi „Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave” înregistrând un succes destul de modest.

În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri