Caută
Close this search box.

Federaţia Sanitas pichetează din nou Ministerul Sănătăţii

Federaţia Sanitas

 

Aproximativ 150 de reprezentanţi ai Federaţiei Sanitas din mai multe judeţe pichetează, marţi, sediul Ministerului Sănătăţii, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, anunţând că negocierile privind Contractul Colectiv de Muncă vor începe imediat.

„Solicităm renegocierea condiţiilor de muncă, vrem condiţii mai bune de muncă pentru personalul TESA şi de asemenea vrem actualizarea veniturilor. Vrem un plus de 15% care nu înseamnă practic o majorare, ci o actualizare a veniturilor. Vrem să vedem că guvernanţii respectă munca noastră şi ne respectă şi pe noi”, a declarat o protestatară, citată de Mediafax.

Sindicaliştii au anunţat că vor mai picheta sediul Ministerului Sănătăţii pe 29 noiembrie precum şi în 6 decembrie, între orele 11.00- 13.00.

„În continuare timpul petrecut suplimentar la muncă nu este plătit, orele suplimentare nu se remunerează. Vedem din partea managerilor guvernamentali, a Ministerului Sănătăţii o lipsă de interes foarte mare pentru nevoile noastre”, a mai spus un protestatar.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, i-a anunţat pe sindicalişti că negocierile privind Contractului Colectiv de Muncă vor începe imediat.

Totodată, vicepreşedintele Federaţiei Sanitas, Marius Sepi, a declarat că nu exclude declanşarea unei greve generale.

„Atrag atenţia, dacă tot au reuşit să declare greva noastră ilegală, noi respectând toate regulile, îi anunţăm că vom începe să rediscutăm procedurile în cadrul Federaţiei Sanitas în aşa fel încât când nu vom mai avea contract colectiv de muncă să intrăm în grevă generală”, a declarat vicepreşedintele Federaţiei Sanitas, Marius Sepi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri