Premierul Dacian Cioloş va participa la Consiliul Naţional al PNL care va avea loc miercuri, la Palatul Parlamentului, el fiind aşteptat de liberali şi la mitingul care ca avea loc la sfârşitul săptămânii.

Consiliul Naţional al PNL a fost convocat pentru a valida decizia BPN de a-l desemna pe Dacian Cioloş candidat pentru postul de premier, după alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Prim-ministrul a confirmat participarea şi la mitingul PNL de la sfârşitul acestei săptămâni. Mitingul va avea loc duminică, ora 17.00, în condiţiile în care, sâmbătă, şeful Executivului este la Riga (Letonia) unde participă la cea de-a 5-a reuniune a şefilor de guverne din statele Europei Centrale şi de Est şi China, relatează Mediafax.

Oficial, liberalii s-au rezumat la a spune, la momentul anunţării mitingului, că s-ar bucura dacă Dacian Cioloş ar fi prezent, iar preşedintele partidului, Alina Gorghiu, a susţinut că premierul are un mandat de dus la bun sfârşit însă i-ar plăcea să participe şi la activităţile de campanie ale PNL, când agenda îi permite.

Premierul Dacian Cioloş a refuzat până acum invitaţia lansată de Iohannis de a-şi declara simpatia, adeziunea sau preferinţa pentru un partid politic. „Eu nu o să candidez şi eu nu am înţeles din ceea ce a spus că domnul preşedinte mi-a cerut să candidez”, a comentat sec Cioloş, în urmă cu o lună, la solicitarea ziariştilor de a preciza dacă va rămâne independent sau va candida, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a spus că ar trebui să-şi exprime preferinţa pentru un partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.