Caută
Close this search box.

Generalul Emil Străinu: Moscova a folosit puterile ”magiei moderne” pentru a ocupa sudul Ucrainei în patru zile, fără luptă!

În luna martie 2014, Rusia a anexat Crimeea în patru zile, fără ca Ucraina să poată face ceva. Puterea de la Kiev a asistat la defilarea trupelor lui Putin efectiv paralizată. Paralizată de ce?  Explicaţiile sunt mai multe, dar una dintre ele este de-a dreptul şocantă!

În emisiunea din 29 decembrie 2009, Băsescu a fost întrebat la OTV dacă ştie despre practicile magice la nivel de stat. Preşedintele României a spus despre paranormali: “Îi folosesc şi americanii, şi ruşii”. Întrebat despre existenţa unor structuri româneşti specializate în acest domeniu, Traian Băsescu, a spus: “Chiar dacă îi avem, eu nu-i ştiu!”.

Despre ce este vorba? Încă din anii 70 marile puteri folosesc persoane cu capacităţi metapsihice, un fel de vrăjitori moderni, să influenţeze de la distanţă, pozitiv sau negativ, anumiţi subiecţi ţintă, sau să depisteze mental lucuri sau date ascunse – adică spionează de la distanţă. Astfel au apărut, în zona militară şi politică, un fel de vrăjitori moderni care foloseau în scopuri politice sau militare anumite tipuri de ”blesteme” sau ”binecuvântări” – pentru atac, respectiv protecţie. Legătura dintre prapsihologie şi Traian Băsescu a fost făcută în momentul în care mai mulţi oameni politici au afirmat că preşedintele foloseşte ”flăcăra violet” pentru a se proteja de energii malefice. Băsescu a negat, dar s-a dovedit ulterior că se folosea de puterile parapsihologului Aliodor Manolea pentru protecţie împotriva unor atacuri energetice. Buun… Dar dacă este aşa, a avut dreptate Băsescu când a spus că ruşii şi americanii folosesc asemenea… ”arme”? Se pare că da!

Emil Străinu: ”S-a creat o stare de confuzie şi nepăsare„

emil-strainu

Mulţi s-au mirat de faptul că peninsula Crimeea a fost ocupată de ruşi fără luptă, în patru zile. Cum au reuşit, ţinând cont de faptul că această zonă nu este mai rusofonă decât estul Ucrainei, unde armata Ucrainei a dus şi duce lupte grele împotriva rusofonilor şi este hotărâtă să nu cedeze! De ce în Est se luptă şi în Crimeea nu au luptat deloc? Asta în măsura în care în Crimeea se aştepta o rezistenţă serioasă şi din partea populaţiei tătare din zonă, care nu-i iubeşte deloc pe ruşi…

”Foarte puţini ştiu că obiectivele care urmau să fie ocupate în Crimeea au fost prelucrate de ruşi zile şi săptămâni înainte printr-o blocadă psihologică, cu dispozitive ce emiteau semnale psihotronice care creau stări de panică, confuzie şi nepăsare. De asemenea posturile de radio controlate de ruşi au transmis cântece patriotice ruseşti şi ucraineene care aveu incorporate mesaje subliminale şi comenzi precise de genul <Nu trageţi în fraţii voştrii!>, <Predaţi-vă fără luptă!>, <Nu deschideţi focul!> Acestea, împreună cu lipsa de alimente şi muniţie au măcinat capacitatea de luptă a militarilor ucraineeni”, ne-a spus generalul (r) Emil Străinu, doctor pe probleme de război geofizic, fost consilier parlamentar pe probleme de ameninţări neconvenţionale şi asimetrice.

Putin a comandat micro-bombe atomice pentru conflicte gen Ucraina şi Transnistria

Expertii occidentali estimează ca Rusia ar putea avea 2.000 până la 5.000 de focoase nucleare tactice – adică cele destinate folosirii pe câmpuri de luptă – şi în jur de 1.500 de focoase nucleare strategice, care pot fi utilizate pentru distrugerea oraşelor, facilităţilor industriale etc. Este cel puţin pe locul doi, după SUA, la acest capitol.

Mai toţi comandanţii armatei ruse consideră că rachetele nucleare pe care le au la dispoziţie sunt principalul mijloc pentru a opri un atac”. Aceasta viziune se regăseşte şi în manualele forţelor terestre ruse şi chiar pe site-ul MinisteruluI Apărării, unde scrie explicit că artileria rusă are printre obiective “înfrangerea inamicului prin folosirea armelor nucleare”.

Pe de altă parte, în ultimii ani Vladimir Putin a anunţat o Nouă viziune asupra forţelor militare ale Rusiei. În materie de arme nucleare, “Noua viziune” a lui Putin urmăreşte perfecţionarea armelor nucleare, astfel încât să fie mai eficiente pe câmpurile de luptă. De exemplu, în ultimele decenii savanţi ruşi au început să lucreze la mini şi micro-bombe atomice, care ar permite lovituri chirurgicale şi ar putea fi folosite în mod curent chiar şi în conflicte regionale – zona Ucraina şi Transnistria, de pildă.

Menţionăm că nici la capitolul armelor convenţionale, Moscova nu stă rău deloc. Forţele terestre ale Rusiei deţin 2.750 de tancuri şi 20.000 de blindate uşoare; forţele navale se bazează pe 33 de vase mari, 82 de vase de patrulare şi 64 de submarine, iar forţele aeriene au 1.571 de avioane de luptă şi 392 de elicoptere. În total, Rusia are 845.000 de militari activi şi 2.000.000 de militari în rezervă.

Războiul psihotronic s-a dezvoltat după 1970

psihotronic

La începutul anilor 70 la comandamentul flotei de submarine SUA s-a prezentat un persoanj care a cerut o hartă şi a arătat cu precizie poziţia tuturor submarinelor nucleare americane, date cunoscute doar de câteva persoane. Apoi a punctat poziţia submarinelor nucleare ale Uniunii Sovietice, Marii Britanii şi Franţei, realizând o adevărtaă panică în rândul celor prezenţi. ”Acel eveniment a marcat începutul războiului psihotronic. Persoanjul respectiv era un luptător ultraspecializat în câmpul mental, instruit la baza amercană a spionilor <psi>. De partea cealaltă a cortinei de fier, sovieticii îşi antrenau <senzitivii> în Siberia. În timp s-a ajuns la performanţe excepţionale, cum ar fi explorarea unor locaţii ascunse, influenţarea mentalului colectiv sau individual prin inducerea unor imagini false ale realităţii”, ne-a mai spus generalul Emil Străinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri