Caută
Close this search box.

Hillary Clinton, înfrântă: Preşedintele nostru va fi Donald Trump

Hillary Clinton

 

Democrata Hillary Clinton şi-a recunoscut înfrângerea în alegerile prezidenţiale şi a declarat că următorul preşedinte al Statelor Unite va fi Donald Trump. Deşi a câştigat votul popular, democrata a precizat că respectă complet principiul constituţional al unei tranziţii paşnice de putere şi recunoaşte rezultatele alegerilor prezidenţiale.

”Seara trecută l-am felicitat pe Donald Trump şi m-am arătat dispusă să lucrez împreună cu el pentru binele acestei naţiuni”, a declarat Hillary Clinton pe scena din hotelul Peninsula.

Clinton a fost întâmpinată cu ropote de apluaze de toţi angajaţii campaniei democrate, care au adus-o la un pas de Casa Albă.

”Vă mulţumesc tuturor, vă mulţumesc că sunteţi aici. Ştiu că acesta nu este rezultatul pe care l-am dorit şi îmi pare rău pentru asta, dar mă simt mândră şi plină de recunoştinţă pentru această campanie şi pentru tot ce am reuşit să construim împreună. Voi reprezentaţi ce are mai bun America. Unul dintre cele mai bune momente din viaţa mea a fost să fiu candidata voastră”, a precizat fostul secretar de stat în faţa angajaţiilor campaniei democrate.

Hillary Clinton a fost însoţită pe scenă de fostul preşedinte Bill Clinton, precum şi de Chelsea Clinton.

Democrata a recunoscut că este dezamăgită de rezultatele alegerilor prezidenţiale, după ce a pierdut votul electorilor în favoarea lui Donald Trump.

”Este o situaţie dureroasă şi va continua să fie pentru o perioadă lungă de timp. Campania noastră a fost despre construirea unei ţări mai tolerante… iar eu cred în America şi mereu voi crede în America”, a precizat Hillary Clinton.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri