Lady Gaga i-a transmis pe Twitter mesaje de susţinere rapperului Kanye West, spitalizat după o perioadă de epuizare şi insomnii. Gaga mărturiseşte că admiră curajul cântăreţului de a-şi anula turneul, informează The Hollywood Reporter.

Rapperul american Kanye West a fost spitalizat în Los Angeles, după ce a fost transportat la spital legat cu cătuşe, pe 22 noiembrie, la scurt timp după ce turneul său din Saint Pablo a fost anulat.

„Nu e amuzant să glumim pe seama unei posibile tulburări psihice a cuiva, este un moment sensibil”, a declarat Lady Gaga. „Să fim buni şi iubitori”, a mai transmis vedeta.

A fost o săptămână grea pentru Kanye West. După discursurile sale furioase, extrem de mediatizate, din timpul concertelor sale, a urmat anularea turnerul şi apoi spitalizarea sa din cauza oboselii.

Lady Gaga a transmis mesaje de susţinere pentru superstarul hip-hop pe reţeaua Twitter: „Te sprijin & te iubesc, frate, eu văd în tine curaj, pentru că ai anulat turneul ca să ai grijă de tine”, a scris Lady Gaga pe Twitter. „Eşti un mare artist.”, a mai scris Gaga.

Site-ul american TMZ a anunţat că rapperul a fost internat pentru o evaluare psihiatrică după ce s-a ”comportat haotic”, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Kanye West a fost transportat la spital legat cu cătuşe în ambulanţă.

Kanye şi-a anulat turneul în care se afla după ce sâmbătă şi-a uimit publicul în cadrul unui concert. După ce a întârziat o oră jumătate, acesta a cântat doar trei piese, înainte de a lansa critici la adresa lui Mark Zuckerberg, a lui Jay Z şi a lui Hillary Clinton.

El l-a criticat pe Mark Zuckerberg pentru că nu i-a dat banii necesari pentru a ieşi din datorii. În plus, acesta a declarat că l-a rănit faptul că Jay Z nu a reuşit să-i viziteze familia după jaful de luna trecută. „Am venit aici ca să vă spun propriul meu adevăr, chiar dacă asta înseamnă să-mi asum un risc pentru viaţa, succesul sau cariera mea”, a spus Kanye West.

„Jay-Z, fratele meu, sună-mă, întotdeauna m-ai sunat … ştiu că ai ucigaşi plătiţi, te rog nu-i trimite pe capul meu. Sună-mă să vorbim ca de la bărbat la bărbat”, a continuat rapperul american.

După câteva comentarii la adresa presei, rapperul a lăsat microfonul şi a ieşit de pe scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here