Caută
Close this search box.

În loc de rămas bun, Michelle Obama şi Jill Biden spun că: “Suntem ca o familie”

 

Prima Doamnă Michelle Obama şi a doua doamnă Jill Biden, soţia vicepreşedintelui Joe Biden, s-au întâlnit luni seară, 14 noiembrie, şi au reflectat asupra prieteniei lor, la ultimul lor eveniment Joining Forces, de la Casa Albă, o iniţiativă pentru familiile de militari, informează people.com.

Cele două doamne ale politicii americane au reflectat asupra unor proiecte, precum şi asupra parteneriatului şi a prieteniei lor pe care au dezvoltat-o de-a lungul anilor.

Cele două au găzduit evenimentul în onoarea familiilor de militari şi a organizaţiilor care au oferit sprijin forţelor armate de-a lungul administraţiei preşedintelui Barack Obama. Jill, care este soţia vicepreşedintelui Joe Biden şi mama vitregă a lui Beau Biden, veteran al războiului din Irak, care a murit în anul 2015, a spus că familia Obama şi Bidem sunt de acum „membri apropiaţi”.

Jill Biden a vorbit prima, prezentând-o pe Prima Doamnă drept o “campioană a familiilor de militari” şi “un model, în special pentru tinerele fete.”

“Ca mamă de militar, sunt recunoscătoare pentru activitatea sa. O iubesc. Suntem ca o familie”, a declarat Biden.

Michelle a părut copleşită când a venit pe scenă şi a îmbrăţişat-o îndelung pe Jill Biden: “Oh, Doamne. Nu trebuia să mă emoţionez aşa”, a declarat în timp ce râdea.

Prima doamnă i-a întors rapid complimentele lui Jill Biden, denumind-o “o parteneră luptătoare în faţa nelegiurilor” în cadrul Joining Forces Initiative.

“Jill a fost de departe cel mai bun partener pe care mi l-aş fi putut imagina vreodată, nu doar pentru munca din Joining Forces, ci şi pentru că familiile noastre şi-au unit forţele de atâtea ori”, a declarat Obama, în timp ce lăcrima. “Sunt recunoscătoare că mi-a fost alături”.

“Dar Jill este mult mai mult decât un partener. Şi cum a spus Jill, suntem ca o familie. Am râs împreună. Ne-am purtat prosteşte împreună, am plâns mult. Am fost acolo una pentru cealaltă pe cât de mult am putut în cadrul acestei călătorii uimitoare. Iar Jill nu este doar sclipitor de inteligentă, ci şi amabilă. E foarte amuzantă. Ea este una dintre cele mai puternice persoane pe care le cunosc. O iubesc şi o admir din toată inima”.

Obama a promis că ea şi cu Biden vor continua munca la iniţiativa Joining Forces “pentru tot restul vieţii”, şi şi-a exprimat speranţa că viitoare administraţie le va continua eforturile.

“Pentru că această chestiune nu are nimic de-a face cu a fi democrat, republican sau independent”, a adăugat Michelle Obama. “E mult mai complexă. Este vorba de sprijinul acordat eroilor noştri americani şi despre a ne evidenţia ca naţiune”.

Prietenia dintre Michelle şi Jill este reflectată de cea a soţilor lor. În urma alegerilor prezidenţiale recente, preşedintele Barack Obama. 55 de ani şi vicepreşedintele Joe Biden au fost eroii internetului, utilizatorii de social media preschimbând prietenia lor în meme-uri amuzante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri