Caută
Close this search box.

Locuințe eficiente energetic la ultimul târg imobiliar al anului

Locuinţele eficiente din punct de vedere energetic ocupă un loc special la ultimul târg imobiliar al anului, unde puteţi găsi găsi peste 15.000 de case de vânzare.

În total, 12.000 de apartamente noi şi vile plus 3.500 de locuinţe vechi sunt pune în vânzare. Ofertele vizează atât Capitala, cât şi principalele oraşe din ţară. Noile dezvoltări imobiliare pun accent pe zone verzi, parcuri proprii, dar şi magazine, grădiniţe şi piscine amenajate în interiorul ansamblurilor rezidenţiale.

Totul într-un singur loc, asta caută acum cei care îşi doresc o locuinţă nouă. Mai mult accentul este pus pe spaţii verzi şi clădiri eficiente energetic, care să aducă economie pe termen lung.

„Soarele plăteste pentru noi, luăm energia soarelui şi o transformăm în energie electrică, asigurăm consumul spaţiilor comune, gratis. Avem o suprafaţă verde foarte mare, de 10.000 de metri, amenajată, iarbă, parc, o zonă de relaxare cu piscină”, a spus inginerul-șef al unui dezvoltator imobiliar.

Noile ansambluri rezidențiale pun la dispoziţia clienţilor, potrivit digi24.ro, locuri de parcare subterane, dar şi parcuri de joacă pentru copii. Unele oferă chiar panouri solare, care înseamnă o factură mai mică la curentul electric.

„Trendul ăsta este, în următorii ani, vor apărea tot mai multe, va fi tot mai multă energie verde, tot mai multe locuri de verdeaţă şi proiecte ecologice”, a precizat un dezvoltator imobiliar.

La târg sunt şi oferte de 25.000 de euro pentru garsoniere, până la 60.000 de euro, pentru apartamentele de trei camere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri