Caută
Close this search box.

Lumea a înebunit! 5000 de peşti congelaţi într-un patinoar, ca să fie frumos

 

Space World, un parc tematic din Japonia, care a congelat 5000 de creaturi marine în podeaua de gheaţă a unui patinoar, a fost forţat să închidă atracţia turistică duminică, după o reacţie publică virulentă pe reţelele de socializare, informează cnn.com.

Peşti, crabi şi alte crustacee au fost încorporaţi în gheaţă, în cadrul unei aşa-zise atracţii speciale de iarnă, numită „Freezind Port”, în parcul de distracţii Space World din Japonia.

Parcul de distracţii a promovat atracţia turistică drept o „premieră mondială” şi a postat imagini ale creaturilor marine congelate în gheaţa patinoarului pe contul oficial de Facebook. Numai că imaginea acestor fiinţe i-a îngrozit pe toţi cei care au văzut imaginile.

Managerul Space World, Toshimi Takeda a declarat pentru CNN că reacţia oamenilor în social media a fost brutală după ce ştirea despre patinoarul în care sunt congelate vieţuitoare marine a fost difuzată la televiziunea locală. Takeda şi-a cerut scuze public.

Totodată, Takeda a declarat pentru CNN că parcul va dezgheţa patinoarul, va elimina vieţuitoarele, după ce se va desfăşura o „slujbă religioasă adecvată” pentru necuvântătoarele marine. Apoi peştii şi crustaceelor vor fi folosit în îngrăşăminte. Takeda a adăugat şi că peştii au fost achiziţionaţi dintr-o piaţă pescărească locală. Aşadar, vieţuitoarele nu erau vii, înainte să fi fost îngheţate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri