Caută
Close this search box.

Magia Disney cuprinde România – Turneu național

Spectaculosul show „Disney Magical Music from the Movies” a ajuns în România, iar prima reprezentație a avut loc luni, 7 noiembrie, la Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timișoara.

Turneul, în premieră la noi în țară, continuă pe: 8 noiembrie – Sala Polivalentă Cluj-Napoca, 12 noiembrie – Sala Palatului, 15 noiembrie – Sala Sporturilor “D.P.Colibași”, 23 noiembrie – Sala Polivalentă Craiova.

Spectacolele încep la ora 19:00 și durează 2 ore, cu o pauză de 20 de minute. Accesul publicului începe la ora 18:00. Spectatorii sunt rugați să vină la sala din timp, pentru a evita aglomerația, informează un comunicat de presă al organizatorilor remis MagnaNews.

„Disney Magical Music from the Movies” este un spectacol de excepție susținut de peste 70 de muzicieni care vor da viață celor mai cunoscute povești ale copilăriei într-un show plin de culoare, în care cele mai îndrăgite personaje Disney vor readuce în prim plan o experiență completă. La fel ca filmele Disney, conceptul show-ului „Disney Magical Music from the Movies” se adresează atât copiilor cât și adulților, deoarece fiecare adult a fost cândva un copil desfătat de Disney. „Magical Music from the Movies” – DISNEY IN CONCERT reprezintă o reîntâlnire cu cele mai îndrăgite personaje Disney de-a lungul unei experiențe muzicale unice, care nu trebuie ratată.

Paula Seling, Florin Ristei și Dalma Kovacs, soliști de Operetă, acompaniați de Orchestra Simfonică București, vor interpreta, în limba engleză, cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney. Sunetele copilăriei vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney și îi vor transpune pe toți cei prezenți într-o lume magică.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Diverta, benzinăriile OMV și hipermarketurile Carrefour, sau online, pe www.eventim.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri