Caută
Close this search box.

Meteo. Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată

În regiunile extracarpatice, vremea se va mentine predominant inchisă; local, va mai fi ceaţă sau burniţă, informează ANM.

În ţară, valorile termice vor fi, în continuare, mai ridicate decât cele ce ar fi normale la această dată; cerul va fi mai mult senin dar, pe arii restrânse dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări in Delta Dunării, sudul Banatului, nordul Moldovei si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8…-7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali unde, vor mai fi conditii de producere a poleiului si 6…7 grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

În Bucureşti, vremea va fi predominant inchisă cu nori, conditii de ceată si burnită. Vantul va sufla slab pană la moderat. Temperatura maximă se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar minima va fi de 4…5 grade.

Marţi, în sudul şi în estul tării, vremea se va mentine inchisă si local se va semnala ceată, burnită sau ploaie slabă. In restul teritoriului, valorile termice vor fi, in continuare, uşor mai ridicate decat cele specifice perioadei; cerul va fi variabil si doar izolat, dimineata si noaptea, va fi ceată. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări in Delta Dunării si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8…-7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 7…8 grade pe litoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri