Caută
Close this search box.

Mircea Lucescu, despre Daum: “Un antrenor care merită să i se dea tot creditul”

 

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Zenit Sankt Petersburg, le-a transmis un mesaj jucătorilor naţionalei înainte de meciul cu Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial, fiind sigur că tricolorii pot învinge formaţia lui Adam Nawalka.

„L-am apărat pe Daum pentru că este un antrenor care merită să i se dea tot creditul necesar până când îşi termină perioada de contract. Trebuie să fim lângă el şi să-l ajutăm cu tot ce putem şi să-i oferim cele mai bune condiţii pentru performanţă. În acest moment, avem o echipă naţională competitivă, iar în lume nu mai există echipe mari şi echipe mici. Au fost nivelate diferenţele dintre echipe, toată lumea are informaţii precise, toată lumea ştie cum să antreneze, pentru că sunt mulţi jucători care evoluează în diferite campionate şi vin foarte bine pregătiţi”, a declarat Mircea Lucescu, într-un interviu acordat site-ului eusunt12.ro.

Antrenorul echipei Zenit Sankt Petersburg consideră că naţionala pregătită de Christoph Daum se poate califica la Campionatul Mondial de peste doi ani, din Rusia.

„Pentru mine, fotbaliştii din Brazilia sunt mai talentaţi pentru că joacă fotbal de dimineaţă până seara şi nu au nimic altceva de făcut. Cu cât te antrenezi mai mult şi repeţi lucrurile, cu atât eşti mai bine pregătit. Trebuie întotdeauna să ai capacitatea de a persevera şi de a te pregăti din ce în ce mai bine. De câte ori le-am vorbit jucătorilor naţionalei înainte de meciuri, au câştigat. Este foarte important să ştii ce să le spui jucătorilor în aceste momente şi în faţa unor partide importante. Nu văd nicio diferenţă între echipa noastră şi cea a Poloniei. Avem jucători talentaţi şi cred că echipa naţională se paote califica”, a mai spus Lucescu.

Partida dintre România şi Polonia, din etapa a patra a preliminariilor Campionatului Mondial, se va disputa, vineri, pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri