Caută
Close this search box.

O cisternă cu bitum lichid s-a răsturnat în judeţul Caraş-Severin

O cisternă încărcată cu substanţe periculoase s-a răsturnat, miercuri, în afara carosabilului, pe DN6, în judeţul Caraş-Severin, medicii acordându-i îngrijiri medicale la faţa locului şoferului care a fost rănit uşor.

Accidentul a avut loc între localităţile Teregova şi Domaşnea, din judeţul Caraş-Severin, pe Drumul Naţional 6, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin, cisterna care s-a răsturnat în afara carosabilului transporta bitum lichid.

“Având în vedere faptul că cisterna transporta 24 tone bitum lichid – o substanţă uşor inflamabilă cu vapori toxici – la faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială CBRN, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru muncă operativă. S-au luat imediat măsuri de stabilire a unui perimetru de siguranţă şi de asigurare PSI”, transmite ISU Caraş-Severin.

Potrivit pompierilor, nu s-au constatat scurgeri ale încărcăturii.

În urma accidentului, şoferul cisternei a fost rănit uşor la nivelul braţelor şi i s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, acesta refuzând transportul la spital.

“Pentru limitarea efectelor acestui eveniment au fost anunţate toate autorităţile cu atribuţii în gestionarea acestui tip de situaţii de urgenţă”, arată ISU Caraş-Severin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri