Caută
Close this search box.

perchezitii la Radio România. 11 membri din CA, urmăriți penal

Perchezițiile vizează activitatea unor persoane din Consiliul de Administrație al instituției. Totodată, 11 membri CA au primit mandate de urmărire penală.

Principala acuzaţie este că ar fi fost acordate contracte, prin încălcarea legii, unor firme care erau controlate indirect de membri ai Consiliului de Administraţie, prin rude sau apropiaţi. Prejudiciul estimat este de 400 de mii de lei.

Ovidiu Miculescu este președintele instituției, iar Consiliul de Administrație este format din Maria Ţoghină, Mirela Ioana Fugaru, Ruxandra Săraru, Radu F. Alexandru, Alexandru Ducu Bertzi, Andras Istvan Demeter, Ana Florea, Alina Stanciu, Alexandra Dumitraşcu, Nicoleta Viorica Balaci, Adrian Doroş, Alexandru Muraru.

„În cursul zilei de 17 noiembrie, s-au prezentat la sediul Societăţii Române de Radiodifuziune reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti pentru ridicarea unor înscrisuri. Radio România a pus la dispoziţia acestora toată documentaţia solicitată. În acest moment nu suntem în măsură să oferim mai multe detalii, dar vă asigurăm că Radioul public va continua să-şi informeze cu onestitate ascultătorii asupra oricăror elemente de noutate în cauza ce face obiectul acestor cercetări, în măsura în care acestea o privesc, a transmis Radio România într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri