Caută
Close this search box.

Șase răniți în incendiul de la hala de pe șoseaua Ștefănești

 

Șase persoane au fost rănite miercuri în incendiul produs la o hală de pe șos. Ștefănești, una dintre ele fiind internată în prezent pe Secția de arși grav a Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală, cu arsuri de căi aeriene superioare, fiind intubată.

„Au fost șase persoane rănite. Doi (răniți — n.r.) au fost duși la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, trei la Spitalul Floreasca, iar un altul s-a prezentat singur la Floreasca. Patru răniți se află la Floreasca. Trei dintre aceștia vor rămâne internați în Secția de chirurgie plastică, având doar arsuri la nivelul feței. Cel de-al patrulea pacient, rănit mai grav și care avea semne de arsuri de căi aeriene superioare dar și arsuri mai grave la nivelul feței și al cavității bucale, a fost intubat și este internat în Secția de arși grav”, a declarat coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița, citat de Agerpres.

Managerul Spitalului „Sfântul Pantelimon”, Gheorghe Popescu, a precizat, la rândul său, că cei doi tineri aduși în unitatea medicală prezintă arsuri pe 7 — 8% din suprafața corpului.

„Avem doi tineri de 23 și 28 de ani, arși în proporție de 7 — 8%. Este și medicul ORL-ist să îi consulte să vadă dacă sunt arsuri de căi respiratorii, nazale. În prezent, sunt evaluați”, a spus reprezentantul spitalului.

Un incendiu a izbucnit miercuri la o hală aflată pe șoseaua Ștefănești, flăcările cuprinzând aproximativ 500 de metri pătrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri