Caută
Close this search box.

Scandal și pumni la o televiziune din Rusia pe tema salariilor din România VIDEO

Salariile din România au generat scandal la o televiziune din Rusia.

Un jurnalist din Polonia a fost lovit în față, într-un studiou de televiziune rusă, după o discuție pe tema salariilor din țările est-europene. El a lăudat faptul că salariile din România sunt mai mari decât în Rusia.

Tomasz Maciejczuk a spus în emisiunea „Votează corect” de la o televiziune rusă că „ucrainienii vor să trăiască ca niște oameni normali, nu într-o țară de rahat ca în Rusia”.

Tomasz Maciejczuk a continuat și a spus că „vorbind despre bani, vreau să felicit România. Știți de ce? Pentru că salariul mediu din România este mai mare decât în Rusia. Este mai mare și în Letonia”.

Episodul nu a mai fost difuzat, dar înregistrarea a ajuns pe YouTube, relatează The Moscow Times, publicație citată de digi24.ro.

Când a fost întrebat despre salariile din Ucraina, prezentatorul Roman Babayan i-a aruncat jurnalistului polonez o foaie de hârtie în față. „Voi sunteți cei care trăiți în rahat”, a spus apoi gazda emisiunii.

Discuția a degenerat, iar invitații din platou s-au încăierat, moment în care jurnalistul de la Varșovia a fost lovit cu pumnul de un fost deputat din Parlamentul Ucrainei.

Ihor Markov s-a stabilit în Rusia după Maidanul de la Kiev și este dat în urmărire de poliția ucraineană în legătură cu niște proteste ce au avut loc în Odesa în 2007.

Televiziunea de stat rusă a catalogat întâmplarea ca pe încă un incident rusofob lansat de jurnaliștii străini.

FOTO: captură youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri