Caută
Close this search box.

Sute de oameni aşteaptă din nou la cozi la Direcţia de Permise. Coada se întinde pe 30-40 de metri

Aproximativ 300 de oameni aşteaptă din nou, în acestă dimineaţă, la cozi la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Pipera, coada întinzându-se pe o distanţă de 30-40 de metri.

Cei mai mulţi au declarat că vin încă de noaptea, având în vedere că programul la ghişee începe la ora 08.00, iar ei trebuie să ajungă la muncă la ora 09.00. Totodată, oamenii se plâng că sunt puţini angajaţi la ghişee.

Situaţia a devenit insuportabilă în ultimele luni, de când au fost trimişi la acelaşi ghişeu şi cei care îşi depun dosarul pentru a da examen auto.

Dacă te trezeşti cu noaptea în cap şi ai răbdare câteva ore la coadă s-ar putea să îţi rezolvi problema. Dacă nu, ghişeul ţi se poate închide direct în faţă.

Nu puţine sunt situaţiile în care bucureştenii sunt nevoiţi să revină şi a două zi pentru a-şi încerca norocul la aceeaşi coadă. Timp şi bani pierduţi, spun oamenii.

Serviciul se confruntă cu un deficit de personal de 22%

Instituția Prefectului Municipiului București a precizat cu privire la cauzele situației actuale de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și înmatriculare a Vehiculelor București că Serviciul se confruntă cu un deficit de personal de 22%, având un efectiv de 88 de cadre, dintre care 66 sunt prezente (restul fiind în concediu de odihnă sau concediu medical). Acestea sunt repartizate, marea majoritate, pentru activități specifice de lucru cu publicul la ghișeu sau examinare a candidaților la proba practică;

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri