Caută
Close this search box.

Tornadă în Italia: Doi oameni decedați și zeci de răniți

Italia este amenințată de furtuni și inundații iar o tornadă a făcut ravagii, duminică, în împrejurimilie Romei, în urma căreia zeci de persoane au fost rănite iar alte două au decedat.

Potrivit cotidianului Corriere della Sera, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost ucis în orașul Ladispoli, un oraș de coastă la nord de Roma, atunci când o cornișă a căzut dintr-o clădire și l-a lovit pe cap.

Tornada, care a lovit în jurul orei 18:00 (ora locală), a curmat și viața unui bărbat în vârstă de 74 de ani, în Cesano, în apropierea lacului Bracciano. Agențiile de știri italiene informează că bărbatul a fost strivit de un copac.

Zeci de clădiri din Ladispoli au fost avariate de tornadă și a fost raportate un număr nedeterminat de persoane rănite. Mai multe case au fost evacuate pe fondul temerilor legate de scurgeri de gaze.

Multe drumuri au fost blocate iar protecţia civilă avertizează că luni se menţine pericolul, deoarece sunt prognozate noi furtuni.

În alte regiuni, ploile torenţiale au provocat inundaţii. Florenţa e ameninţată de creşterea apelor fluviului Arno. Un pod a fost închis, ca măsura de precauţie.

Captura foto: www.weather.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri