Caută
Close this search box.

Tractoarele americane, în preferințele românilor

”Urmare a participării la cel mai mare și important târg de agricultură din România – Indagra 2016, Titan Machinery România se declară satisfacut de realizările pe care le-a avut la acesta, înregistrând o creștere semnificativă a numărului de vizitatori, cât și o evoluție progresivă în diversitatea, calitatea și oferta de tipul „one stop shop”, prin care oferă fermierului beneficiile complete, adaptate perfect nevoilor acestuia”, precizează un comunicat de presă.

Pe platforma expozițională a Titan Machinery, vizitatorii au regăsit deja celebrele tractoare ale constructorului american CASE IH și anume: tractoarele CASE IH Quadtrac 620, CASE IH Optum 300 CVX, desemnat „Tractorul anului 2016”, tractorul CASE IH Farmall 105 U, dotat cu încărcător frontal STOLL, semănătoarea pentru prășitoare, de 8 rânduri: VÄDERSTAD TEMPO, semănatoarea pentru cereale păioase, de 48 de rânduri: VADERSTAD RAPID A 600 S, dar și un utilaj pentru construcții: un boldoexcavator CASE 580 ST.
De asemenea, în cadrul standului a fost expus simulatorul AFS, cu monitoare digitale și volan, prin care s-a prezentat și testat sistemul avansat pentru agricultura de precizie. Titan Machinery România a expus la acest târg și o parte din piese, dar și machete ale utilajelor, spre deliciul copiilor.

Ca de fiecare dată când este expus publicului, tractorul șenilat CASE IH Quadtrac 620 face senzație, atrăgând un număr exponențial de mare de vizitatori de toate vârstele. Și de această dată mastodontul cu o putere maximă de 692 CP a atras privirile tuturor.

Cei mai mulți fermieri, ingineri și specialiști din industria de profil, prezenți la standul Titan Machinery, au fost interesați atât de informațiile tehnice și de asemenea, de performanțele tractoarelor CASE IH, cât și de tehnica îmbunătățită de care dispune semănătoarea pentru cereale paioase: Rapid A 600 S, a constructorului suedez VADERSTAD.

Pentru achiziție, cei mai mulți fermieri au fost interesați de modelul CASE IH Farmall 105 U, cu încărcător sau fără, deopotrivă, de semănătorea VADERSTD TEMPO, în perspectiva campaniei din primavara următoare și nu numai. De asemenea, s-a discutat mult și „s-a batut palma” în câteva rânduri și pentru buldoexcavatorul CASE.
Titan Machinery România a fost prezent la acest târg cu o serie atractivă de oferte promoționale la piesele de schimb, de origine, la utilajele CASE IH, toate regăsindu-se în broșura TITANMAG, care a fost distribuită tuturor vizitatorilor interesați, dar mai ales, cu o oferta care a facut furori: o mașină PICKUP CADOU: FORD RANGER LIMITED, model 2016, pe care Titan Machinery România o oferă la achiziționarea unei combine CASE IH Axial-Flow din seria 140 sau 240.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri