Salvamontiştii argeşeni au intervenit, duminică dimineaţă, pentru salvarea unui tânăr care a căzut într-o râpă, pe Transfăgărăşan, acesta fiind scos şi predat unui echipaj de la ambulanţă, care l-a transportat la spital.

Ion Sanduloiu, şeful Serviciului Salvamont Argeş, a declarat că tânărul a căzut de pe Transfăgărăşan, la aproximativ 15 kilometri de barajul Vidraru, de pe stradă, într-o râpă, la circa 30 de metri de nivel, înspre apă, potrivit Mediafax.

Ştefan Bogdan Dorinel, 22 de ani din localitatea Miceşti – Argeş, a rămas agăţat în câţiva copaci şi a strigat după ajutor. Prietenii săi cu care era la plimbare şi care îl aşteptau să se întoarcă la autoturism l-au auzit strigând după ajutor. Nu au putut să îl scoată şi au sunat la 112. Medicii nu au reuşit să ajungă la tânăr, astfel că au solicitat intervenţia salvamontiştilor.

Ion Sanduloiu a spus că salvamontiştii au reuşit să-l scoată pe tânăr din prăpastie. Argeşeanul a suferit multiple răni şi traumatisme, era în stare de hipotermie şi a fost predat echipajului de la ambulanţă, care l-a transportat la spitalul din Curtea de Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here