Caută
Close this search box.

Unibet Open București- Festivalul de poker cu premii de 500.000€

poker

Între 27 noiembrie și 4 decembrie 2016 va avea loc, în incinta Hotelului Marriott din Capitală, festivalul de poker Unibet Open București, un eveniment live major, cu taxa de intrare de 1.100€ și premii garantate în valoare de 500.000€.

Evenimentul este rezultatul unui parteneriat între Unibet Poker și PokerFest România și reprezintă una din marile atracții ale finalului de an pentru toți jucătorii de poker din Europa, lucru deja certificat de interesul manifestat în sateliții online oferiți de Unibet Poker.

„În această săptămână avem o nouă confirmare că turneul va fi unul de referință. Peste o sută de jucători din Israel și-au făcut rezervări în București și și-au anunțat prezența la mesele Unibet Open! Mulți dintre ei vor participa și în seria premergătoare Unibet Warm-Up, mai ales că în sateliții live pregătiți la All-In Poker Club sunt garantate 30 de tichete a câte 1100€!” informează PokerFest România, organizatorul român de trunee și festivaluri de poker.

Unibet Open București devine tot mai atractiv pentru pasionații de poker live și ia amploarea unui turneu de neratat.

“Este un turneu în care, în orice moment, oricine, poate ajunge de la agonie la extaz. Sau invers”, potrivit sursei citate.

Circuitul Unibet Open este special pentru comunitatea de poker din România: recordul absolut al rezultatelor la Unibet Open este unul românesc: turneul principal a fost câștigat de două ori de jucătorul român Dan Murariu, performanță egalată doar de un alt jucător, Murariu având la activ cele mai multe participări la mesele finale din întreg circuitul.

Unibet Poker este o cameră de poker și gaming online, fondată în anul 1997 și licențiată în România din anul 2015, axată pe atragerea jucătorilor recreaționali prin crearea unui mediu de joc prietenos. Această politică a dus, după adoptarea platformei proprii acum doi ani, la o creștere a traficului la mesele de poker de 36,8% anual, cea mai mare creștere din lume pe fondul recesiunii globale.

Unibet Open este un circuit de poker live deținut și operat de Unibet Poker, circuit care activează pe scena pokerului live european din anul 2007. Unibet Open București este a IV-a etapă a sezonului al IX-lea și, conform sumei garantate de jumătate de milion de euro, este cel mai mare turneu de poker organizat vreodată sub egida Unibet Open.

PokerFest România este organizatorul român de turnee și festivaluri de poker, activând pe această piață din anul 2011, și fiind în prezent cel mai mare operator de poker live din Europa de Est.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta organizatorii la adresa laura@pokerfest.ro.

sursa foto: www.pokerfest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri