Caută
Close this search box.

Veste excelentă pentru cei care aşteaptă cu nerăbdare „Rogue One: O Poveste Star Wars”

gillette_rogue-oneCu scurt timp înainte de lansarea „Rogue One: O Poveste Star Wars”, primul film de sine stătător derivat din seria Star Wars, două dintre cele mai importante branduri prezintă poveștile din spatele fiecărei fețe. Gillette, brandul lider de categorie pe produsele de îngrijire personală pentru bărbați, anunță campania globală „În spatele fiecărei poveşti se ascunde o faţă”, în parteneriat cu Lucasfilm. Rogue One prezintă povestea rebelilor curajoși, în timp ce Gillette aduce o poveste în care prezintă puterea pe care fiecare înfățișare a bărbaților o are în modul în care înfruntă provocările zi de zi. Există o semnificație în spatele fiecărui aspect ales de bărbați, iar în momentul în care eliminăm acest aspect, fața este cea prin care un bărbat își transmite povestea.

set-gillette-rogue-one-mach3-turbo_small

Gillette lansează campania „În spatele fiecărei poveşti se ascunde o faţă” prin intermediul unui spot în care prezintă legătura dintre poveștile înfățișărilor din universul Star Wars și povestea pe care fața fiecărei persoane din realitate o transmite în momentul în care alege un anumit aspect. “Este incredibil de interesant să lucrăm cu franciza unui film iconic, care este în strânsă legătură cu bărbații din întrega lume și care sărbătorește povestea din spatele fiecărei înfățișări adoptate de ei”, declară John Mang, vicepreședinte Gillette Global. “Din perspectiva unui brand lider pe produsele de îngrijire pentru bărbați, produsele Gillette le asigură bărbaților posibilitatea de a-și scrie propria lor poveste pentru a porni în orice călătorie îi așteaptă, indiferent de provocările pe care aceasta le poate avea”.

Campania va avea unele dintre cele mai reprezentative personaje din ambele lumi și include o serie de pachete cu ediția „Rogue One: O Poveste Star Wars”, aducând produsele Gillette într-un ambalaj cu un design în ediție specială, ce oferă fiecărui bărbat precizia unui bărbierit de care are nevoie pentru a ține piept Galaxiei. Noile pachete sunt disponibile în România începând cu luna noiembrie 2016 în două versiuni diferite, cu două personaje reprezentative din povestea Star Wars, fiind modul perfect prin care un bărbat își poate scrie povestea pe care dorește să o spună.

maxresdefault

Lucasfilm aduce în cinematografe primul film de sine stătător derivat din seria Star Wars, „Rogue One: O Poveste Star Wars”, ce prezintă o nouă aventură epică. Într-o perioadă de conflict, un grup de eroi își unesc forțele într-o misiune de a fura planurile navei Death Star, cea mai puternică armă de distrugere ce aparține Imperiului.

Acest eveniment cheie din acțiunea Star Wars aduce împreună oanemi normali ce aleg să facă lucruri extraordinare, iar prin acest lucru sunt parte dintr-o misiune importantă. Filmul „Rogue One: O Poveste Star Wars” este regizat de Gareth Edwards și îi are în distribuție pe Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, alături de Jiang Wen și Forest Whitaker. Kathleen Kennedy, Allison Shearmur și Simon Emanuel sunt producătorii filmului, alături de John Knoll și Jason McGatlin ca producători executivi. „Rogue One: O Poveste Star Wars” poate fi urmărit în cinematografe, din 16 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri