Caută
Close this search box.

Cutremur în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora locală 11.01, în județul Vrancea, conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul a avut loc la o adâncime de 100 de kilometri.

Mișcarea tectonică din România s-a produs la 6 kilometri de localitatea Mătăcina din județul Vrancea, la 30 de kilometri de Focșani și 168 de kilometri de Capitală, a anunțat, joi, Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (CSEM), potrivit Agerpres.

Miercuri s-au produs două cutremure, unul în Vrancea de 3,8 grade, la o adâncime de 137 kilometri, și altul în județul Buzău, de 2,9 grade, la 118,8 km.

Cel mai important seism din acest an s-a înregistrat în data de 24 septembrie, la ora locală 2:11, în zona Vrancea, și a avut o magnitudine de 5,3 grade pe Richter.

Un răspuns

  1. „Miercuri s-au produs două cutremure, unul în Vrancea de 3,8 grade, la o adâncime de 137 kilometri, și altul în județul Buzău, de 2,9 grade, la 118,8 km. ”
    Nota:interesanta informatia de printre randuri dar, daca de aici sau de la Agerpress nun aflam informatii complete la timp…atunci de la cine si cand? lisa data respectiv 30.11.2016 cat si ora/orele. Fara cap si coada! Bravos natziune! sau naratziune sau nu mai are importantza in atare circumstantza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri