Caută
Close this search box.

Incident pe linia de tramvai 41

Un pieton a fost agățat de tramvai luni dimineața, în zona Pod Ciurel din Capitală, circulația tramvaielor de pe linia 41 spre Piața Presei Libere fiind blocată aproximativ 45 de minute.

În prezent, circulația tramvaielor, de pe această linie, a fost reluată, însă autobuzele liniei navetă vor mai circula până la reglarea ritmicității, potrivit informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport București (RATB), Constantin Tobescu.

„În jurul orei 9:05, un tramvai de pe linia 41 care se deplasa pe sensul spre Piața Presei Libere, la intrarea în stația Pod Ciurel acroșează un pieton, o doamnă, care traversa pe trecerea de pietoni, însă pe culoarea roșie a semaforului. În prezent, circulația este blocată doar pe sensul spre Piața Presei Libere. Intenționăm să înființăm o linie navetă de autobuze pe zona respectivă”, a precizat Tobescu în momentul producerii accidentului.

Potrivit sursei citate, un echipaj SMURD s-a prezentat la fața locului pentru analizarea situației medicale a pietonului accidentat.

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri