Caută
Close this search box.

Cristiano Ronaldo ar fi cel care va câştiga Balonul de Aur 2016

 

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid și al selecționatei Portugaliei, va intra luni în posesia trofeului Balonul de Aur, pentru a patra oară în cariera sa, informează presa spaniolă.

Potrivit cotidianului catalan El Mundo Deportivo, Cristiano Ronaldo și conducătorii clubului madrilen au fost informați deja în legătură cu faptul că jucătorul lusitan va ieși învingător în ancheta France Football, care urmează să își trimită joi reprezentanții la Madrid pentru a efectua tradiționalul interviu și fotografia cu câștigătorul trofeului, urmând ca acestea să fie publicate în ediția de marțea viitoare a revistei franceze, relatează Digi24.ro.

În vârstă de 31 ani, Cristiano Ronaldo a câștigat în acest an Liga Campionilor cu Real Madrid, precum și titlul de campion european cu selecționata Portugaliei.

Atacantul lusitan a mai intrat în posesia Balonului de Aur, rezervat celui mai bun fotbalist al lumii, în 2008, 2013 și 2014. Anul trecut, trofeul a revenit argentinianului Lionel Messi, pentru a cincea oară în cariera sa.

Câștigătorul Balonului de Aur 2016 va fi anunțat în mod oficial de revista France Football luni, 12 decembrie, la ora 20:00 (21:00 ora României).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri