Caută
Close this search box.

Transport gratuit pentru elevii din București

Peste 11.000 de elevi din școlile bucureștene vor beneficia de transport gratuit, în perioada 05 – 09 decembrie, la manifestările culturale organizate de instituțiile publice de cultură de interes local din subordinea Consiliului General al Municipiului București.

Acțiunea are loc ca urmare a Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 228/21.09.2016, adoptată la inițiativa Primarului General, Gabriela Firea, informează un comunicat de presă al PMB remis MagnaNews.

Astfel, în cursul zilei de luni, peste 1.100 de preșcolari și elevi însoțiți de cadrele didactice au beneficiat de transport gratuit de la unitățile de învățământ către instituțiile publice de cultură și retur.

Pe parcursul acestei săptămâni, preșcolarii și elevii angrenați în acest proiect de anvergură au posibilitatea de a-și lărgi orizontul cultural prin spectacole precum „Crăiasa Zăpezii”,  „Clowns”, „Mica Sirenă”, „Vrăjitorul din Oz”, „Zona Zorilor”, organizate de unităti de cultură precum Teatrul Excelsior, Teatrul Stela Popescu, Circul Globus, Opera Comică, Teatrul Ion Creangă sau Teatrul Țăndărică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri