Caută
Close this search box.

Copleşită de celebritate, Sia a divorţat după doi ani de căsnicie

 

Cântăreaţa australiană Sia s-a despărţit de soţul său, producătorul de film Erik Anders Lang, după doi ani de căsnicie, cei doi afirmând că îşi doresc să rămână prieteni în viitor, potrivit contactmusic.com.

Într-o declaraţie comună pentru revista People, cuplul a spus: ”După multe frământări sufleteşti şi după multă gândire, am luat decizia de a ne separa. Dorim să rămânem prieteni. Nu vom face alte comentarii.”

Pe de altă parte, Sia a recunoscut că este dezamăgită că nu a putut să-i arate lui Erik, ţara sa natală, Australia, pentru că erau permanent asaltaţi de fani.

Sia a divorţat la 40 de ani

Ea a spus la acea vreme: ”Este dezamăgitor pentru că nu putem face nimic. Sunt celebră. Nu mi-am dat seama că sunt atât de celebră. E o nebunie, dar mă gândescă că m-aş putea deghiza. Am ceva planuri.”

Cântăreaţa în vârstă de 40 de ani a mai dezvăluit că se simte ”vânată” de paparazzi.

Ea a spus: ”Este neplăcut. Mă simt vânată. Prietenii se aflau cu mine ziua trecută când paparazzii erau la aeroport. Mergi la aeroport, te simţi ca o pradă şi ei sunt prădătorii şi eşti vânat. V-ar plăcea să vă petreceţi viaţa ca şi cum aţi fi o pradă? Poate că nu… Vreau doar să am o viaţă normală, ca o persoană normală, dar să fiu capabilă să compun muzică şi să cânt. Dar să fac asta fără fiu nevoită să fac sacrificii pentru o viaţă normală, asta e tot ce-mi doresc.”

Sia a folosit căsnicia sa ca sursă de inspiraţie pentru muzica ei în trecut, compunând un cântec despre relaţia cu soţul ei.

Aceasta mărturisise: ”Nu e chiar elementul meu, deşi am scris o melodie bună înainte de a ne căsători, o melodie pe care o consider a fi despre noi.”

Artista australiană Sia (Kate Isobelle Furler) este o voce puternică, o cântăreaţă şi compozitoare excentrică şi o producătoare influentă. A cunoscut succesul la nivel mondial printr-o serie de şapte albume de studio şi cinci albume live, care au fost apreciate inclusiv de criticii muzicali.

Pe lângă nominalizările la Grammy, artista are în palmares numeroase alte premii internaţionale.

Sia a concertat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 17 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri