Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis anunț de ultimă oră! ” Nu ratați dragi români această ocazie”

Președintele Klaus Iohannis a transmis românilor un mesaj înainte de alegerile parlamentare, reiterând importanța participării la vot pentru a construi o „Românie puternică și prosperă”. 

„Dragi romani, mergeti la vot!
Mergeti la vot si nu lasati pe altul sa hotarasca in locul vostru ce se intampla cu Romania noastra, indiferent daca aveti o optiune sau inca nu aveti o optiune, este important sa mergeti sa votati.
S-a spus, in aceste zile, ca aceasta campanie electorala nu a reusit sa emotioneze, sa produca o emotie cum au reusit alte campaiii electorale.
Totusi, ziua votului produce emotii. Duminica, mergem si alegem Paralmentul Romaniei pentru urmatorii patru ani. E o alegere importanta pentru ca vrem impreuna sa continuam sa facem Romania mai buna; este important pentru ca trebuie impreuna sa construim o Romanie puternica si prospera.
Absenteismul nu este niciodata o solutie in ziua votului.
În democratie, alegatorul devine activ si participant numai in ziua votului. Nu ratati, dragi roamani aceasta ocazie. Mergeti si votati, chiar daca va hotarati, in ultimul moment, pe cine sa votati”, a declarat Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri