Caută
Close this search box.

1.247 de abonați RATB s-au înscris la tragerea la sorți pentru un loc la teatru, circ sau cursuri de limbi străine

În cadrul proiectului de colaborare dintre RATB și cele 22 de instituții de cultură din subordinea Primăriei Municipiului București, până la data de 24.12.2016, s-au înscris 1.247 de participanți la tragerea la sorți pentru invitațiile la evenimentele culturale care vor avea loc în luna ianuarie 2017.

RATB precizează că toți cei care se înscriu după data de 25.12.2016, ora 0.00, vor fi incluși automat în lista participanților la tragerea la sorți care va fi organizată în luna ianuarie 2017.

Prima tragere la sorți va avea loc marți, 27 decembrie 2016, la sediul RATB, iar lista câștigătorilor va fi publicată în aceeași zi. Sunt luați în considerare dintre cei înscriși doar aceia care la momentul înscrierii aveau card nominal cu abonament lunar valabil. Cei menționați în lista de câștigători cu numele și seria de card vor putea ridica premiul în perioada 28-30 decembrie 2016, între orele 9.00-14.00, de la sediul RATB din Bd. Dinicu Golescu nr.1, Sector 1, București.

În urma acordului semnat între RATB și Direcția Cultură, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului București, bucureștenii care dețin abonamente nominale lunare (valabile la data înscrierii) primesc prin tragere la sorți invitații la evenimentele culturale ale celor 22 de instituții de cultură bucureștene.

Acest proiect a demarat în luna decembrie 2016 și se va desfășura timp de doi ani, până în luna decembrie 2018. Scopul acestuia este, pe de o parte, creșterea interesului publicului pentru actul cultural și, pe de altă parte, fidelizarea călătorilor RATB.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri