Caută
Close this search box.

Pe un drum înzăpezit din Caraş-Severin s-au produs 4 accidente în 30 de minute

Poliţiştii din judeţul Caraş-Severin au amendat, în ultimele zile, două firme responsabile cu deszăpezirea pe drumurile judeţene, după ce au constatat mai multe deficienţe, pe unul dintre acestea fiind înregistrate, duminică, patru accidente rutiere în 30 de minute.

Înn ultimele zile au avut loc cinci accidente rutiere din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, iar firmele responsabile cu deszăpezirea nu au împrăştiat material antiderapant.

Duminică, între orele 15.14 – 15.50, pe DJ 581, porţiunea Goruia-Giurgiova-Grădinari, au avut loc patru accidente rutiere soldate cu pagube materiale, pe carosabil fiind polei.

“S-a dispus închiderea tronsonului de drum de la ora 16.20 şi până la 18.15, pentru împrăştierea de material antiderapant. În urma constatării unor deficienţe la intervenţiile de deszăpezire, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare totală de 11.250 de lei operatorului economic care are obligaţia de a întreţine partea carosabilă pe timp de iarnă”, transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

De asemenea, săptămâna trecută, pe DJ 572 a avut loc un accident rutier după ce şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Firma responsabilă cu deszăpezirea pe tronsonul de drum respectiv s-a ales cu o amendă de 2.625 de lei

“Poliţiştii recomandă în special conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic”, mai comunică IPJ Caraş-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri