Caută
Close this search box.

Şase femei au fost bătute şi jefuite. Una dintre ele are 89 de ani

Trei presupuşi agresori care, în ultimele zile, au bătut crunt în plină stradă şase femei din Botoşani şi Suceava au fost prinşi vineri seară de poliţişti, potrivit Digi24 TV. Ultima victimă – o femeie de 59 de ani din Suceava, a fost atacată chiar în scara unui bloc. Politiştii spun că tâlharii vânau bijuteriile, banii şi telefoanele mobile.

Cei trei presupuși agresori au primit ordonanțe de reținere și vor fi duși în fața justiției cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Noaptea trecută, au fost audiaţi la Poliţia Botoşani mai bine de cinci ore, iar acum sunt la Suceava, în faţa anchetatorilor de acolo.

Tânărul de 20 de ani a fost primul suspect găsit de poliţiştii din Botoşani. Agresorul se afla acasă, în localitatea Dorohoi. La scurt timp, în faţa oamenilor legii au ajuns şi ceilalţi doi agresori. Ambii au fost găsiţi în Suceava. Înainte să fie prinşi au mai tâlhărit o femeie de 59 de ani în scara unui bloc.

Prima femeie a fost atacata în urmă cu două zile. Se întorcea acasă pe o stradă puţin circulată şi abia se lăsase întunericul. Femeia a ajuns în scara blocului şi când a vrut să intre în apartament s-a trezit brusc la pământ. A urmat o ploaie de pumni şi picioare. Trei indivizi cu cagule au lovit-o pe bătrâna de 89 de ani lipsită de orice fel de apărare. Uşile vecinilor au rămas închise.

În tot acest timp, tâlharii au umblat în toată casa femeii şi au strâns tot ce au găsit: bani, bijuterii fără ca nimeni să îi deranjeze. În aceeaşi seară, o altă femeie ajungea la spital aproape inconştientă. Fusese bătută într-o altă zonă a oraşului.

Alte trei femei au fost tâlhărite în plină stradă. Una a ajuns la spital, iar celelalte două au fost doar atacate cu spray paralizant.

Tâlharii şi-au atacat victimele din spate şi au ales locuri slab luminate şi puţin circulate din spatele blocurilor.

Poliţiştii fac apel la locuitorii oraşului să fie extrem de vigilenţi. Poliţiştii au luat imagini de pe camerele de supraveghere din oraş, în speranţa că vor descoperi noi indicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri