Caută
Close this search box.

Start la creativitate: Concurs de dramaturgie organizat de UNITER

Uniunea Teatrală din România – UNITER anunță că ediția 2016 a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului”primește piese de teatru pentru înscrierea în competiție până la data de 30 ianuarie 2017 (data poștei).

Autorii vor trimite piesele prin poștă sau prin depunere individuală la Secretariatul UNITER în format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail), într-un singur exemplar. Pe prima pagină se vor scrie un motto scurt (ce va ține loc de numele autorului) și titlul piesei, informază un comunicat de presă al UNITER remis MagnaNews.

CD-ul ce conține piesa înscrisă la Concurs va fi însotțit de un plic închis în care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Același motto de pe pagina de titlu a piesei va fi scris și pe plicul închis cu datele de identificare.

Nu se primesc în concurs piese foarte scurte (într-un act), dramatizari, piese publicate sau reprezentate. Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

Adresa poștală pentru trimiterea pieselor este următoarea: Str. George Enescu nr.2-4, sector 1 București, cod postal 010305, cu mențiunea „Pentru Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2016″.

Concursul se desfășoară sub egida Casei Regale a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri