Caută
Close this search box.

Ruşii pregătesc un reality show în care crima și violul sunt permise

Un reality show care se va filma începând de anul viitor va permite crima și violul, miza premiului de 1,6 milioane de dolari fiind supraviețuirea la minus 40 de grade în Siberia.

Show-ul, care se numește „Game2: Winter”, va fi transmis online 24 de ore din 24, șapte zile din șapte și va dura nouă luni.

Cei 30 de competitori trebuie să semneze o declarație pe proprie răspundere prin care își asumă că s-ar putea să nu supraviețuiască în sălbăticia siberiană și sunt conștienți că, dacă vor comite o crimă, vor fi arestați.

„Fiecare competitor își dă consimțământul că s-ar putea să fie schilodit, chiar ucis”, informează reclama pentru acest reality show postată pe contul de Facebook aferent.

„2.000 de camere, 900 de hectare și 30 de vieți. Totul e permis. Lupta, alcoolul, crima, violul, fumatul, orice”, mai spune reclama. Pe de altă parte, în declarația pe proprie răspundere, competitorii sunt avertizați că poliția poate interveni, în cazul unei crime: „Trebuie să înțelegeți că poliția va veni și vă va lua. Suntem pe teritoriul Rusiei și vă supuneți legilor Federației Ruse”.

Competitorii vor fi plasați într-o zonă unde trăiesc urși și lupi. Vor fi permise cuțitele, dar nu și armele de foc, potrivit digi24.ro.

Show-ul este ideea omului de afaceri Evgheni Piatkovski, care a avertizat că va refuza plata oricăror despăgubiri în cazul în care participanții vor fi uciși sau dacă vor fi comise violuri. Creatorul reality show-ului spune că spectacolul promite să fie internațional. A primit deja solicitări de a a-l transmite în cinci țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri