Caută
Close this search box.

Unde se vor organiza spectacole în aer liber de sărbători

 

Listele cu artiştii care vor concerta cu ocazia sărbătorilor de iarnă sunt aprope gata. Voltaj,  Smiley, Anda Adam, Deep Central, Delia, Mandinga, Amna sau trupa Pact sunt câţiva dintre cei care vor urca pe scenă de Crăciun şi Anul Nou în mai multe oraşe din ţară.

Revelion la malul mării

În Constanţa, startul concertelor de sărbători a fost dat  de Ştefan Hruşcă cu un concert de colinde. În noaptea de Revelion vor urca pe scenă, printre alţii, membrii trupei Voltaj şi formatia Cargo.  Şi Delia este unul dintre numele vehiculate pentru a susţine un recital în noaptea dintre ani.

3 zile de concerte în Călăraşi

Cei din Călăraşi vor avea şi în acest an parte de nume sonore care vor urca pe scena din centrul oraşului pe 24 şi 25 decembrie şi în noaptea de Revelion. Printre aceştia se numără Anda Adam, Deep Central, Mandinga, trupa Pact, Amna, Trupa Zero şi Xonia.

Intrarea în noul an va fi marcată de un spectaculos foc de artificii.

Irina Rimes întâmpină noul an în Craiova

În Craiova, pe 31 decembrie, de la ora 20, pe strada A.I. Cuza, în zona Universității vor susţine recitaluri  unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului ca: Alex Velea, Irina Rimes și Like Chocolate. De asemenea, ora 00.00 va fi marcată de un grandios foc de artificii.

Şi în Buzău va fi organizat un spectacol pentru noaptea de Revelion. Proconsul, Vanotek și Raluka sunt cele mai importante nume aflate pe afișul spectacolului de Revelion din Piața Dacia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri