Caută
Close this search box.

Turiştii străini, încântaţi să doarmă la -2 grade C: Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac e fantastic!

Peste 500 de turişti au urcat să vadă Hotelul de Gheaţă în primele două zile de Crăciun. Camerele erau ocupate. Câţiva turişti din Marea Britanie şi Australia au rezervat cu câteva luni înainte întregul hotel. Au dormit la -2 grade Celsius şi le-a plăcut atât de mult, încât sunt hotărâţi să se întoarcă şi la anul.

Mulţi dintre cei care au ajuns la 2.043 de metri altitudine s-au mulţumit să admire camerele.

Au fost şi turişti curioşi care au vrut să încerce paturile din gheaţă măcar pentru câteva secunde.

Primii temerari care au înnoptat la hotelul de gheaţă în acest an au fost câţiva turişti din Marea Britanie. Noaptea trecută, le-au lăsat locul altor 20 de turişti din Australia.

„Fantastic. Chiar a fost. Acasă, de obicei avem un Crăciun cam la 38 de grade, aşa că e foarte drăguţ să vii şi să faci Crăciunul într-un castel de gheaţă”, spune un turist australian.

„Camera Jurassic Park este una dintre cel 15 încăperi construite anul acesta. Este decorată cu o sculptură reprezentând un dinozaur. Are doi metri lungime şi este cea mai mare din acest hotel”, potrivit Digi24.

O cameră dublă costă 100 de euro pe noapte.

„Petrecerea de Revelion va începe la Hotelul de Gheaţă, după care va continua la cabana Bâlea Lac, la cald. Vom avea, la miezul nopţii, şi un foc de artificii”, spune Lidia Bădilă, PR Hotelul de Gheață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri