Caută
Close this search box.

Accident cu doi morţi şi trei răniţi, în judeţul Braşov

 

Un bărbat şi fiica acestuiau murit, iar alte trei persoane au fost rănite,duminică, în urma unui accident petrecut între localităţile braşovenecodlea şi Vlădeni, după ce două autoturisme s-au ciocnit, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, accidentul s-a petrecut la ieşirea din localitatea Codlea spre Vlădeni, trei persoanane fiind în stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de salvare.

În urma accidentului unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă, ajungând într-un şanţ de la marginea drumului. „Patru persoane au rămas încarcerate, dintre care trei erau în stop cardiorespirator. S-a intervenit cu două echipaje de descarcerare, trei SMURD şi o ambulanţă“, a spus reprezentantul ISU Braşov.

Cele trei persoane aflate în stop cardiorespirator au fost resuscitate la faţa locului, însă două dintre ele, tată şi fiică, nu au răspuns manevrelor şi au fost declarate decedate. Cea de-a treia persoană a fost transportată în stare gravă, în comă, la Spitalul Judeţean Braşov.

Cea de-a patra persoană din unul dintre autoturisme a fost rănită, însă era conştientă. De asemenea, o persoană din celălalt autoturism a suferit răni uşoare, la nivelul picioarelor, ambele persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri.

Poliţia Rutieră a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri