Caută
Close this search box.

Adele și Coldplay, marii câștigători ai galei BBC Music Awards

 

Adele și Coldplay au câștigat luni cele mai importante premii în cadrul galei BBC Music Awards, potrivit presei britanice.

Adele a câștigat atât premiul pentru Albumului Anului, votat de fani, pentru recentul produs discografic lansat, intitulat ”25”, cât și premiul Single-ul Anului pentru melodia ”Hello”.

”Vă mulțumesc pentru acest premiu, sunt puțin jenată de obținerea lui pentru că albumul meu a ieșit de foarte mult timp pe piață”, a spus artista într-o declarație citită de cunoscutul Robbie Williams, potrivit Billboard.com. Adele nu a luat parte la eveniment, dar a transmis regretele sale și a explicat că se pregătește pentru concertul de pe stadionul Wembley.

Trupa britanică Coldplay, care a câștigat categoria Artistul britanic al anului, a mulțumit într-un mesaj video pentru această reușită neputând să participe la gală. ”Ne pare rau că nu am putut participa, suntem pe cale să concertăm în Australia. Vă mulțumim pentru acest premiu”, au menționat cei de la Coldplay în mesajul video înregistrat.

Printre alți câștigători ai galei s-au numărat interpretul compozitor Izzy Bizu, care a obținut premiul Artistul debutant al anului, și trupa The 1975, care a primit distincția Radio 1 Lounge Performance pentru coverul piesei ”What Makes You Beautiful” a celor de la One Direction.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri