Caută
Close this search box.

Ambasadorul Greciei în Brazilia, găsit carbonizat. Diplomatul ar fi fost ucis din ordinul soției și al amantului ei

Ambasadorul grec în Brazilia a fost ucis la cererea soţiei sale şi unui ofiţer de poolitie cu care aceasta avea o aventură extraconjugală, scrie vineri Globo TV, citând surse din poliţie, potrivit Reuters. Cel puţin aceasta este pista pe care merg anchetatorii din Rio de Janeiro.

Ambasadorul Kyriakos Amiridis, în vârstă de 59 de ani, a dispărut luni noaptea. Soţia sa, Francois, originară din Brazilia, a raportat miercuri dispariţia. Cei doi aveau o fată în vârstă de 10 ani.

Autorităţile braziliene au descoperit vineri dimineaţa cadavrul carbonizat al unei persoane, abandonat într-o maşină incendiată. Poliţia a confirmat pentru Globo TV ca victima carbonizată a fost identificată ca fiind Amiridis.

Investigatorii au mai afirmat pentru sursa citată că soţia lui Amiridis şi ofiţerul de poliţie Sergio Moreira au aranjat şi, posibil, au comis crima în casa dintr-o suburbie nordică a Rio de Janeiro, în care diplomatul şi soţia acestuia locuiau.

Atât soţia lui Amiridis, cât şi ofiţerul de poliţie au fost reţinuţi şi nu se ştie încă dacă au angajat avocaţi să îi apere. Ambasada Greciei în Brazilia a refuzat să comenteze cazul, potrivit hotnews.ro.

Poliţia şi reprezentanţii forţelor de ordine din Rio, dar şi oficialii greci au refuzat să comenteze informatiile făcute publice de postul de televiziune.

Doi alţi suspecţi au fost reţinuţi în acest dosar, însă identitatea lor nu este cunoscută.

Un cadavru carbonizat a fost găsit joi seara în maşină închiriată de Amiridis şi soţia lui, sub un pod din cartierul în care aceştia locuiseră.

 

Amiridis a fost consul al Greciei în Brazilia intre 2001-2004. Apoi a fost ambasador în Libia, din 2012, până a reuşit să obţină postul de ambasador în Brazilia, la începutul lui 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri