O ameninţare cu bombă lansată din străinătate ce vizează o staţie de metrou din Los Angeles a determinat autorităţile locale să sporească măsurile de securitate la reţeaua de transport subteran Red Line, relatează Los Angeles Times.

Un individ anonim a avertizat, folosind o linie telefonică din străinătate, că marţi ar putea avea loc un atac la staţia de metrou Universal City a reţelei Red Line, potrivit lui Deidre Fike, directorul adjunct al biroului FBI din Los Angeles.

Fike nu a spus din ce ţară a fost lansată ameninţarea dar a specificat că aceasta a fost transmisă în limba engleză, informează Mediafax.

La o conferinţă de presă de luni noapte, FBI şi autorităţile din Los Angeles au spus că ameninţarea este considerată specifică şi iminentă, dar că anchetatorii încă analizează credibilitatea ei.

„Ar putea fi real, ar putea fi o farsă”, a spus şeriful districtului Los Angeles, Jim McDonnell. „Rugăm publicul să dea dovadă de calm şi vigilenţă”.

Şeful Poliţiei din Los Angeles a spus că în zonă sunt lansate ameninţări în mod frecvent, dar acest incident particular este „foarte specific” şi necesită un răspuns rapid.

63 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =