Caută
Close this search box.

Avocatul lui Şova, Tender şi Lambrino a fost împuşcat la vânătoare

Avocatul Veronel Rădulescu, cunoscut după ce i-a reprezentat în instanţă, în dosare de corupţie, pe Dan Şova, Ovidiu Tender şi Paul Lambrino, a fost împuşcat accidental la vânătoare. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Incidentul a avut loc în comuna Fălcoiu, judeţul Olt.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisar şef Claudia Radu, a declarat corespondentului News.ro că poliţiştii au fost sesizaţi. sâmbătă, că la o partidă de vânătoare un bărbat de 40 de ani, din Slatina, l-a împuşcat accidental cu o armă de vânătoare cu alice pe un alt bărbat participant la vânătoare, în vârstă de 56 de ani, din Bucureşti.

„Cei doi sunt membri vânători înscrişi cu autorizaţie colectivă de vânătoare şi au semnat instructajul efectuat. În cauză se fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi pentru încadrarea juridică a faptei”, a declarat Claudia Radu.

„Este adevărat, am avut un accident de vânătoare. Nu ştiu cum îl cheamă pe vânătorul care a tras. A fost o neglijenţă. Am vreo 10 alice în umăr, nu ştiu ce vor decide medicii, dacă le vor scoate sau nu”, a spus Veronel Rădulescu.

Avocatul Veronel Rădulescu este cunoscut după ce i-a reprezentat în instanţă, în dosare de corupţie, pe Dan Şova, pe Ovidiu Tender şi pe Paul Lambrino.

FOTO: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri