Diego el Cigala, considerat cel mai mare cântăreț de flamenco din lume, concertează pe 9 mai 2017, la Sala Palatului din București, potrivit organizatorilor.

Artistul a câștigat două Premii Grammy și a fost de cinci ori nominalizat la Premiile Latin Grammy.

Diego el Cigala este considerat cel mai mare cântăreț de flamenco din lume, una dintre vocile cele mai frumoase ale acestui gen, Sinatra al genului flamenco, dar care totodată prilejuieşte ascultătorilor săi o fascinantă incursiune în armoniile cubaneze, jazz, folk latino-american şi tango.

Născut la Madrid, într-o familie de muzicieni flamenco de etnie romă, el Cigala și-a început cariera solo în 1997. Patru ani mai târziu era nominalizat la premiul pentru „Cel mai bun album de flamenco” cu „Corren Tiempos de Alegriea”.

Colaborarea cu legendarul pianist cubanez Bebo Valdes a dus la nașterea, în 2003, unui dublu CD, „Lagrimas Negras”, care a marcat o adevărată revoluție a acestui gen și i-a adus cântărețului Premiul Latin Grammy.

Biletele la concert, cu prețuri cuprinse între 150 de lei și 250 de lei, pot fi procurate de pe www.vreaubilet.ro. Până pe 15 ianuarie, cumpărătorii vor beneficia de o reducere de sărbători de 20%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here