Caută
Close this search box.

Doi morţi şi cinci răniţi în urma unui grav accident rutier petrecut în judeţul Arad

 

Un grav accident rutier, soldat cu opt victime cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, dintre care două au murit, a avut loc în cursul nopţii de luni către marţi în judeţul Arad, între Ineu şi Şicula.

Cinci victime sunt în stare foarte gravă, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad, iar o a opta persoană, care a ieşit singură din maşina implicată în accindent, a fost indentficată ulterior de către autorităţi, relatează Mediafax.

Două maşini au fost implicate în accidentul a avut loc pe drumul judeţean care leagă oraşul Ineu cu comuna Şicula din judeţul Arad. Conform primelor cercetări, într-una din maşini se aflau patru tineri, iar în cealaltă maşină erau trei persoane.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori şi poliţişti. „În momentul sosirii primului echipaj de intervenţie, o autospecială de la Garda de Intervenţie numărul 1 Ineu cu modul de descarcerare , s-a constatat că este vorba despre şapte victime, dintre care patru încarcerate într-o maşină şi trei din celălalt autoturism, ieşite din maşină. S-a solicitat sprijinul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi a echipajelor SMURD, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. După circa 40 de minute s-a reuşit descarcerarea celor patru din maşină, tineri cu vârste cuprinse între circa 25-35 de ani. Din păcate două persoane erau decedate, un bărbat şi o femeie. Celelalte două persoane, una inconştientă şi una stabilă, au fost predate către echipajele de ambulanţă. Din cealaltă maşină din cei trei tineri cu vârste între circa 18 şi 20 ani, unul inconştient şi doi stabili, preluaţi de către echipajele SMURD şi ambulanţă pentru a fi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

O a opta victimă a fost indentificată ulterior de către autorităţi pentru că ieşise singură din maşina în care se aflau patru persoane. Această victimă nu pare să aibă nevoie de îngrijiri medicale în momentul transmiterii acestei ştiri, însă medicul de la faţa locului va decide ce se va întâmpla.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri