Caută
Close this search box.

Dragnea: Va fi o singură propunere pentru premier

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în cursul zilei de marți sau miercuri va avea o discuție cu reprezentanții ALDE despre alianța de guvernare, el subliniind că va fi doar o singură propunere pentru funcția de premier, neexistând „o listă scurtă” de candidați pentru Palatul Victoria.

„Urmează, sper să reușim, să avem o discuție cu colegii de la ALDE, astăzi sau mâine (marți sau miercuri — n.r.) și, așa cum am spus, după această discuție, vom stabili și calea de urmat”, a spus Dragnea, la sediul PSD, adăugând că încă nu a avut o discuție nici cu cei de la UDMR.

Liviu Dragnea a precizat că nu există „o listă scurtă” a candidaților pentru funcția de premier, iar PSD și ALDE vor avea o singură propunere pentru această demnitate.

„Este menținută alianța dintre PSD și ALDE și această alianță presupune o propunere comună pentru funcția de prim-ministru. Nu există nicio listă scurtă de propuneri de premier, va fi doar o singură propunere, pe care o vom face publică după o discuție, așa cum e firesc, în cadrul PSD în Comitetul Executiv Național”, a afirmat liderul social-democraților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri