Caută
Close this search box.

George Michael era dependent de heroină şi a murit singur de Crăciun, în somn

 

George Michael a murit singur, în somn. Dezvăluirea făcută de partenerul de viaţă al regretatului artist britanic, care l-a găsit decedat în ziua de Crăciun, a zguduit o lume întreagă. Fanii săi fac coadă la poarta casei sale depunând flori şi cuvinte de rămas bun.

În ultima vreme, Michael a trecut prin mai multe cure de dezintoxicare şi, recent, a ajuns la spital din cauza unei supradoze de heroină. E posibil să fi avut probleme cardiace, frecvente în cazul dependenţilor de heroină.

Partenerul de viaţă al lui George Michael, hairstylistul de origine libaneza Fadi Fawaz, a făcut primele dezvăluiri despre sfârşitul artistului. Cuplul plănuise să-şi petreacă ziua împreună, dar când Fawaz a venit pentru prânzul de Crăciun l-a găsit pe George fără viaţă, în pat, relatează ŞtirileProTv..

Fadi Fawaz, pentru The Telegraph: „Totul a fost foarte complicat în ultimul timp, dar George abia aştepta Crăciunul. Acum, totul e ruinat. Aş vrea ca oamenii să şi-l amintească aşa cum era, era un om frumos”.

În pofida mai multor încercări, starul nu reuşise să scape de dependenţa de heroină. Potrivit unor persoane din anturajul lui, George nu şi-a revenit niciodată cu adevărat după despărţirea de americanul Kenny Goss, cu care a avut o relaţie de 13 ani. Pe măsură ce starea sufletească şi de sănătate a cântăreţului se degrada, se pare ca Kenny Goss reluase legătura cu George şi îl vizita la reşedinţa lui din Oxfordshire. Acolo unde, de luni dimineaţă, fanii întristaţi vin în pelerinaj să depună flori şi luâanări în amintirea starului dispărut prematur. Chiar dacă nu l-au cunoscut personal, mulţi simt că au pierdut un vechi prieten.

Imediat după moartea lui George Michael au ieşit la iveală detalii impresionante despre nenumărate acte de caritate pe care le făcea în cel mai mare secret. S-a aflat astfel că obişnuia să colinde cu maşina prin Londra ca să hrănească persoane fără adăpost, că a donat milioane de lire organizaţiilor, care se ocupai de copii nevoiaşi, ori că a oferit sume consistente unor străini despre care aflase că au probleme financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri