Caută
Close this search box.

Grigore Leşe supărat pe ALDE că îi foloseşte numele în campanile: Există avocaţi care se vor ocupa de situaţie!

 

Cântăreţul de muzică populară Grigore Leşe dezminte, în cadrul unei postări pe Facebook, anunţul făcut de ALDE Iaşi potrivit căruia artistul l-ar susţine pe Varujan Vosganian la alegerile parlamentare, subliniind faptul că nu are nicio afinitate politică şi că nu a dat „nicio declaraţie nicăieri, niciodată, despre nicio formaţiune politică”. Anterior, acesta i-a răspuns unui fan printr-un comentariu, precizându-i că a remarcat faptul că cei din ALDE i-au atras numele în campanie, fără să fie informat. „Le-am cerut să retragă această dezinformare”, a scris Leşe.

„Vreau să vă mai zic ceva ce mi-a lăsat un gust amar, privind cât de uşor se răspândesc şi se cred informaţiile false şi, mai ales, ce lipsă de onoare găsesc în spaţiul public – oameni dragi, n-am nicio afinitate politică. Politica nu e lumea mea. S-a dezinformat că aş susţine un anumit partid. M-aş scuza, dacă aş avea de ce. Să fim bine înţeleşi: eu n-am dat nicio declaraţie nicăieri, niciodată, despre nicio formaţiune politică. Când şi dacă voi considera vreodată să mă exprim despre vreun partid sau altul, despre vreun om politic sau altul, am să o fac fără ezitare, din convingere proprie, în mod direct, nu prin interlocutori. Deocamdată, horesc. Şi horesc cu drag”, a scris Grigore Leşe pe pagina sa de Facebook.

Anterior, la comentariul unui fan, care îi transmitea că îl descalifică asocierea cu ALDE, artistul i-a răspuns: „Vreau să fiu foarte clar. Nu sunt asociat cu nicio formaţiune politică. Am remarcat că cei din Alde mi-au atras numele în campanie, fără sa fiu informat. Le-am cerut să retragă această dezinformare. Lumea mea e muzica”.

Şi într-un nou răspuns, Leşe a ameninţat: “Cineva mi-a aruncat numele pe nedrept în această vâltoare şi am simţit să clarific că a fost doar o dezinformare din dorinţa câştigului de capital de imagine. Nu putem călca pe oameni. Dacă se va mai întâmpla un lucru similar, există avocaţi care se vor ocupa de situaţie”.

Pe 30 decembrie, ALDE Iaşi posta pe pagina sa de Facebook următorul anunţ: „Renumitul rapsod popular Grigore Leşe îl susţine pe Varujan Vosganian. „În Parlament avem nevoie de oameni de cultură precum Varujan Vosganian”, afirmă, în susţinerea acestei opţiuni, îndrăgitul purtător al tradiţiilor populare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri