Caută
Close this search box.

Guvernul înfiinţează Comitetului interministerial pentru trecerea la moneda euro

 

Ordonanța de urgență pentru reglementarea unor măsuri de simplificare a acordării unor beneficii de asistenţă socială, dar şi în domeniul adopţiilor, ar putea fi adoptată în ședința de joi a Guvernului. Mai mult, Executivul ar putea decide, printr-o Hotărâre, înfiinţarea Comitetului interministerial pentru trecerea la moneda euro.

Totodată, pe agenda Executivului se află o Ordonanţă de urgenţă care vizează unele măsuri în vederea implementării programului „Prima Casă”, precum şi pentru stabilirea unor măsuri la nivelul administraţiei publice centrale.

În şedinţa de joi, membri Guvernului ar putea adopta și un proiect de Ordonanţă de urgenţă pentru prorogarea unor termene, precum şi pentru instituirea unor măsuri necesare pregătirii punerii în aplicare a unor dispoziţii din Legea 134/2010 privind Codul de procedură civilă.

Pe agenda Executivului se afă și un act normativ  care se referă la modificarea şi completarea HG privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc. În plus, Guvernul ar putea aproba o Hotărâre pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investiţiilor întreprinderilor mici şi mijlocii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri