Caută
Close this search box.

Haruki Murakami a anunţat că va publica un nou roman în februarie

 

Scriitorul nipon Haruki Murakami va publica viitorul său roman în Japonia în februarie 2017, a anunțat editura sa care nu a dezvăluit titlul și nici subiectul viitoare sale cărți, relatează EFE.

Va fi primul său roman de la precedentul său best-seller „Colorless Tsukuru Tazaki and His Years of Pilgrimage” (Tsukuru Tazaki cel fără de culoare și anii săi de pelerinaj), lansat în librăriile nipone în aprilie 2013.

Viitorul roman, cel de-al 14-lea al veșnicului aspirant al premiului Nobel pentru Literatură, se va publica în două volume având în vedere că manuscrisul cuprinde 2.000 de pagini a declarat EFE, editura sa Shinchosha.

Anul trecut autorul aclamatului roman ‘Tokio Blues’ (Norwegian Wood) a publicat ‘Men Without Women’, o colecție de șase povestiri scurte, dintre care una inedită și celelalte cinci apărute deja într-o revistă literară.

În cadrul unui eveniment desfășurat recent în Danemarca, Murakami a mărturisit că scrie un nou roman despre care a asigurat că va fi mai lung decât „Kafka on the Shore” (Kafka pe malul mării), dar mai scurt decât trilogia ‘1Q84’.

Va fi o poveste „ciudată”, a mărturisit scriitorul, la 22 noiembrie, ziarului nipon Asahi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri